Στην Τούμπα ο Ρομπέρτο Κάρλος!
Ενας υψηλός προσκεκλημένος θα βρίσκεται το απόγευμα της Κυριακής (27/01) στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, Roberto Carlos!
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, αποδέχθηκε την πρόσκληση του Τσιτσιακόφ, και εκμεταλλευόμενος τη διήμερη διακοπή της προετοιμασίας με την ομάδα της Ανζί θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Skoda Ξάνθη, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Ο Roberto Carlos, μέσω της κοινωνικής δικτύωσης ιστοσελίδα Twitter, αναφέρει πως: “Αύριο θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για να δω τον καλό φίλο μου German Chsityakov και να παρακολουθήσω τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη”.