Η επιστροφή των Βραζιλιάνων και το κλάμα του Σέζαρ (vids)
Toν πικρό δρόμο της επιστροφής στα πάτρια εδάφη πήρε η Βραζιλία μετά τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ. Το κλάμα του Σέζαρ (vids)
Περίπου 100 φίλαθλοι και πλήθος δημοσιογράφων υποδέχτηκαν ορισμένα από τα μέλη της “σελεσάο” στο αεροδρόμιο Γκαλεάο του Ρίο ντε Τζανέιρο και συγκεκριμένα τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φελίπε Μέλο, Ζουάν, Τιάγκο Σίλβα, Ζούλιο Σέζαρ, Κλέμπερσον, τον βοηθό προπονητή, Ζορζίνιο και τον γιατρό, Χοσέ Λουίς Ρούνκο.
Φυσικά, το κεντρικό πρόσωπο δεν ήταν άλλο από τον αρνητικό πρωταγωνιστή του προημιτελικού με τους “οράνιε”, Φελίπε Μέλο, ο οποίος έδειξε ταραγμένος από τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι αυτοί που χειροκρότησαν τον Μέλο και τους υπόλοιπους διεθνείς, θέλοντας έτσι να τους στηρίξουν μετά από αυτόν τον πρόωρο αποκλεισμό.
Αργύρη Παγαρτάνη.
Στη συνέχεια, όμως, ο Ζούλιο Σέζαρ ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση, καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, ενώ με το που μπήκε στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσει έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας του, η οποία προσπαθούσε να τον παρηγορήσει.
Λίγο νωρίτερα, ο βασικός γκολκίπερ της “σελεσάο” είχε δηλώσει: “Είμαι πολύ επηρεασμένος απ’ όλα αυτά. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας. Αυτό ήταν το αποτέλεσματρεισήμισι χρόνων σκληρής δουλειάς”.