Ο Μάνινγκ “πλήρωσε” λίγους και τις εταιρίες
Ό,τι καλύτερο για τις στοιχηματικές εταιρίες και τους ελάχιστους που είχαν ποντάρει πως το Super Bοwl θ' αρχίσει με safety ήταν το τραγικό λάθος του Πέιτον Μάνινγκ μετά από 12 δεύτερα.
Όπως εξήγησε εκπρόσωπος παγκόσμιου κολοσσού στα τυχερά παιχνίδια ” ήταν τόσο απρόσμενος ο τρόπος με τον οποίο άρχισε το παιχνίδι που εξελίχθηκε σε μια μεγάλη νίκη για εμάς“.
Η εν λόγω επιλογή προσφερόταν πριν από την έναρξη σε απόδοση 50-1, αλλά ελάχιστοι ήταν εκείνοι που την διάλεξαν. Όσοι το έκαναν πάντως, πλούτισαν. Ο ίδιος άνθρωπος εξήγησε ότι τα περισσότερα πονταρίσματα για το πρώτο σκοράρισμα είχαν μοιραστεί μεταξύ τριών και επτά πόντων (field goal ή touchdown), κάτι φυσιολογικό από τη στιγμή που επρόκειτο για πιο πιθανές περιπτώσεις σκοραρίσματος.
Μάλιστα το λάθος συνέβη από έναν κορυφαίο του είδους μετά από ασυνεννοησία με τον Μάνι Ραμίρες. Όλο αυτό δε αποδείχθηκε η αρχή του κακού για τους Broncos, οι οποίοι με τον Μάνινγκ αγνώριστο παραδόθηκαν αμαχητί στους Seahawks.