ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα παράταση εξασφάλισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο νομικός της νέας διοίκησης Ευθήμης Γαβριηλίδης επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης από την Αθήνα, όπου τακτοποίησε και τυπικά στο Υπουργείο Ανάπτυξης το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που λήγει την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου. Η νέα παράταση, τέταρτη στην σειρά, θα είναι εκ νέου εξάμηνης διάρκειας και θα εγκριθεί και επίσημα σε γενική συνέλευση των μετοχών που θα συγκληθεί τον επόμενο μήνα.

default image
Ο νομικός της νέας διοίκησης Ευθύμης Γαβριηλίδης επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης από την Αθήνα, όπου τακτοποίησε και τυπικά στο Υπουργείο Ανάπτυξης το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που λήγειτην Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου. Η νέα παράταση, τέταρτη στην σειρά, θα είναι εκ νέου εξάμηνης διάρκειας και θα εγκριθεί και επίσημα σε γενική συνέλευση των μετοχών που θα συγκληθεί τον επόμενο μήνα.

Έτσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποκτά νέο περιθώριο έξι μηνών για να βρεθούν τα απαραίτητα κεφάλαια από τον επενδυτή ή τους επενδυτές που θα καλύψουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 6,2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει η εταιρεία να συνεχίσει να βρίσκεται σε λειτουργία καλύπτοντας μέρος των μεγάλων χρεών της προς το δημόσιο και προς τους ιδιώτες.

Πρόταση για εξάμηνο συμβόλαιο στον Χασιώτη

Πρόταση για να μείνει στον ΠΑΟΚ με εξάμηνο συμβόλαιο κατέθεσε η νέα Προσωρινή διοίκηση στον Διονύση Χασιώτη, ο οποίος επιφυλάχτηκε να απαντήσει καθώς όπως είπε στον Νίκο Βεζυρτζή κατά την συνάντησή τους στην Τούμπα εξετάζει και άλλες δύο προτάσεις ομάδων που του έχουν προσφέρει 2,5 χρόνια συμβόλαιο.

*Την Πέμπτηεπανέρχονται στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τις μίνι διακοπές των Χριστουγέννων. Στην προπόνηση θα συμμετάσχει και ο 25χρονος Βραζιλιάνος χαφ Μάρκο Τούλιο που θα δοκιμαστεί στο Σαββατιάτικο φιλικό με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK