ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην ΑΕΚ για τέσσερα χρόνια ο Ντιούφ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και τυπικά πλέον ο Ελ Χατζί Ντιούφ. Ο 19χρονος Σενεγαλέζος δοκιμάστηκε σε κάποια από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα και κατάφερε να πείσει τον Λορένθο Σέρα Φερέρ που έδωσε το “οκ” για την απόκτηση του. Ο Ντιούφ υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τους “κιτρινόμαυρους”.

Στην ΑΕΚ για τέσσερα χρόνια ο Ντιούφ
Παίκτης της
ΑΕΚ είναι και τυπικά πλέον ο
Ελ Χατζί Ντιούφ. Ο 19χρονος Σενεγαλέζος δοκιμάστηκε σε κάποια από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα και κατάφερε να πείσει τον
Λορένθο Σέρα Φερέρ που έδωσε το “οκ” για την απόκτηση του. Ο Ντιούφ υπέγραψε
συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τους “κιτρινόμαυρους”.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

“H ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή El Hadji Diouf (20/8/1988), o οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων χρόνων.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο El Hadji Diouf, δήλωσε στο aekfc.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του συμβολαίου μου. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από τη χώρα μου και έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ΑΕΚ είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα με επαγγελματική νοοτροπία, μου αρέσει η δουλειά που γίνεται εδώ και φυσικά έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, τον κ. Lorenzo Serra Ferrer. Χρειάζομαι λίγο χρόνο προσαρμογής αλλά από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ΑΕΚ, ήταν δίπλα μου ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο Άκης Ζήκος , ο οποίος γνωρίζει τη γαλλική γλώσσα και με βοήθησε πολύ”.

Ο El Hadji Diouf γεννήθηκε στο Dakar στις 20/8/1988. Αγωνίστηκε από τα πρώτα του βήματα στην Xam – Xam, είναι διεθνής με την Εθνική Νέων και την Εθνική Ελπίδων της Σενεγάλης και έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιακή ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK