ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Μπαϊράμι και Μέντες στην Τρίπολη

Οι Μπαϊράμι και Μέντες δεν έβγαλαν το πρόγραμμα της Τρίτης και αποκλείστηκαν από την αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Χωρίς Μπαϊράμι και Μέντες στην Τρίπολη

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό με δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ο Μπαϊράμι εγκατέλειψε την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση και ο Μέντες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Τόσο ο Σουηδός μεσο-επιθετικός όσο και ο Ολλανδός μέσος αποκλείστηκαν από την αποστολή, μαζί με τον τραυματία Πράνιτς και τον ανέτοιμο Πέτριτς που ανεβάζει στροφές και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ.

Στην 20μελη αποστολή για το ματς με τον Αστέρα μετέχουν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Αναστασόπουλος, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να παραμείνει τουλάχιστον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK