ΜΠΑΣΚΕΤ

Περιμένει την Μπιέλα για Χρυσικόπουλο

Την Μπιέλα περιμένει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να προχωρήσει σε "γάμο" με τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Περιμένει την Μπιέλα για Χρυσικόπουλο

Η πλευρά του παίκτη συναντήθηκε με ανθρώπους του “Δικεφάλου” την Τρίτη (29/1), διαπιστώθηκε καλό κλίμα, όμως υπάρχουν κάποιες ακόμη εκκρεμότητες του καλαθοσφαιριστή με τους Ιταλούς και έτσι οι “ασπρόμαυροι” θα πρέπει να περιμένουν.Την Τετάρτη αναμένεται να γίνει νέο ραντεβού.

Οσον αφορά την προπόνηση, εκτός ήταν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (ως συνήθως στο ξεκίνημα της εβδομάδας), ο Κώστας Χαραλαμπίδης είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Γουίλιαμ Χάτσερ δεν προπονήθηκε (έχει κάταγμα) όπως και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης (δύσκολα να παίξει απέναντι στον Ικαρο με βάση τα τωρινά δεδομένα αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα).

Τέλος, σε απολογία κλήθηκε ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό καθώς στο φύλλο αγώνος γράφτηκαν μία σειρά από συμβάντα όπως το πανό που είχε υβριστικό περιεχόμενο Στον “Δικέφαλο” στέκονται στο ότι το ματς έγινε δίχως έκτροπα και επειδή δεν θέλουν να σκέφτονται ενδεχόμενη τιμωρία, ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα δώσει το παρόν την Πέμπτη στην απολογία της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ