ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξαναχτύπησε ο Φάμπρεγας, αμφίβολος για τον ημιτελικό

Ορατός είναι ο κίνδυνος να μην ενισχύσει την Ισπανία στον ημιτελικό με την Γερμανία ο Σεσκ Φέμπρεγας! Ο Καταλανός μέσος που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό ξαναχτύπησε στην προπόνηση και πλέον, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Ξαναχτύπησε ο Φάμπρεγας, αμφίβολος για τον ημιτελικό
Σημαντικότατος στα πλάνα του
Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ο μέσος της Άρσεναλ έχει αγωνιστεί 93 λεπτά συνολικά στα πέντε παιχνίδια της «φούρια ρόχα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Χτες, όμως, χτύπησε εκ νέου στην κλειστή προπόνηση που είχαν οι Ισπανοί και σήμερα περνά τη μέρα του με θεραπείες. Παρ’ όλα αυτά, οι ακτίνες του έδειξαν πως δε υπέστη βλάβη σε κόκκαλο και γι’ αυτό οι γιατροί του δίνουν κάποιες ελπίδες.



Την ίδια ώρα, ο Ντελ Μπόσκε σκέφτεται να μην χρησιμοποιήσει τον
Φερνάντο Τόρες στην κορυφή της επίθεσης. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ δείχνει ιδιαίτερα επηρεασμένος απλό την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και πλέον, η θέση του στην ενδεκάδα αμφισβητείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ