Αντετοκούνμπο: “Καλύτερα δεν γίνεται”
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από τη νίκη των Μπακς κόντρα στους Νικς με 101-98 και τους 15 πόντους που σημείωσε υπό το βλέμμα της οικογένειάς του.
Οι Μπακς κατάφεραν να πάρουν την 9η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας των Νικς με 101-98, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση έχοντας 15 πόντους και 3 ριμπάουντ και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των γονιών του, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Μιλγουόκι για χάρη του γιου τους.
“Καλύτερα δεν γίνεται. Οι γονείς μου ήταν εδώ, κερδίσαμε, ο κόσμος μας τρελάθηκε… Είμαι πολύ χαρούμενος, όπως και οι γονείς μου. Θα μείνουν μαζί μου, μαζί με τα δύο αδέρφια μου. Έχω αρκετό χώρο στο σπίτι, αλλά σκοπεύω να μετακομίσω.
Είχα μιλήσει με τον κόουτς και μου είπε να παίξω πιο επιθετικά. Το έκανα και μου βγήκε. Είναι κάτι που μου λέει συνέχεια, αλλά πριν τον αγώνα μιλήσαμε για μιάμιση ώρα. Στο τέλος έκανα κάποια λάθη που θα μπορούσαν να μας στοιχίσουν, αλλά ο Μπράντον (Νάιτ) ήταν εκεί, ο ήρωάς μας, και κερδίσαμε”, ήταν οι δηλώσεις του Έλληνα ρούκι του NBA.