Έτοιμοι για “πόλεμο” στη Σεβίλη (vid)
Την Τετάρτη το βράδυ η Σεβίλη υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας. Οι Ανδαλουσιάνοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για την πρόκριση, κάτι που αποδεικνύει και σχετικό βίντεο που ετοιμάστηκε.
Σ’ αυτό εμφανίζονται βασικοί παίκτες της ομάδας, όπως οι Πάλοπ, Νάβας να βάφονται με τα χρώματα του συλλόγου και να ουρλιάζουν μπροστά στην κάμερα.
Ο ιδιοκτήτης της Σεβίλης, Χ οσέ Μαρία Ντελ Νίδο, εμφανίστηκε εκστασιασμένος από το σχετικό βίντεο και υποσχέθηκε έξτρα αμοιβή σ’ αυτόν που το ετοίμασ». Αν τώρα αυτό θα βοηθήσει τους παίκτες της ομάδας του θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ώρες για να το δούμε.
Πάντως τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα είναι δρακόντεια, αφού πάνω από 160 αστυνομικοί και 20 άλογα έχουν επιστρατευθεί για να τηρηθεί η τάξη,
Το σχετικό βίντεο