Γρηγορίου: “Αφιερωμένη στον πρόεδρο η νίκη”
Στον εορτάζων σήμερα πρόεδρο του Εθνικού, Νίκο Πηρούνια, αφιέρωσε τον θρίαμβο επί της Δόξας, ο τεχνικός των “κυανόλευκων” Μιχάλης Γρηγορίου, παραδεχόμενος ότι η ομάδα του ήταν τυχερή, καθώςβρέθηκε γρήγορα μπροστά στο σκορ.
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της δραμινής ομάδας Κώστας Βασιλακάκης, απέδωσε την ήττα στην έλλειψη καλής τελικής προσπάθειας.
Aναλυτικά οι δηλώσεις των δύο τεχνικών:
Κώστας Βασιλακάκης (προπονητής Δόξας Δράμας): “Μας έλειπε η καλή τελική προσπάθεια. Δεν είχαμε ένα καλό κοντρόλ, μια καλή τελική πάσα. Φτιάξαμε τις προϋποθέσεις για το γκολ, αλλά ανοιχτήκαμε πολύ για την ισοφάριση κι έφτασε το σκορ στο 4-0. Ο Εθνικός είναι μια γρήγορη και ποιοτική ομάδα. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι αυτό και συνεχίζουμε”.
Μιχάλης Γρηγορίου (προπονητής Εθνικού): “Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα απ’ όσες έχουμε παίξει μέχρι σήμερα. Ήμασταν τυχεροί που βάλαμε γκολ νωρίς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν απειλητικοί σε σχέση με την επανάληψη που βάλαμε τη μπάλα κάτω κι αναπτυχθήκαμε πιο ορθόδοξα. Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο της ομάδας για την ονομαστική του εορτή”.