ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος για Ξάνθη ο Σάχα

Ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (29/1) με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Έτοιμος για Ξάνθη ο Σάχα

Ο Σεμπάστιαν Σάχα ξεπέρασε το πρόβλημα οσφυαλγίας που τον κράτησε μακριά από την προπόνηση της Τετάρτης , έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις όλη την προπόνηση της Πέμπτης και πλέον είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες.

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μια ακόμη μέρα οι Δέλλας, Γεωργέας και Μανωλάς οι οποίοι θα απουσιάσουν από το σαββατιάτικο παιχνίδι όπως και οι τιμωρημένοι Μπλάνκο Καράμπελας αλλά και ο Νέιθαν Μπέρνς που θα συμμετάσχει με την Εθνική Αυστραλίας στον τελικό του Πανασιατικού Κυπέλλου που ολοκληρώνεται την Κυριακή στη Ντόχα του Κατάρ.

Η τελευταία προπόνηση των ¨”κιτρινόμαυρων” έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ πριν την έναρξή της ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Στην Εθνική Πολωνίας για το φιλικό με τη Νορβηγία στις 9 Φεβρουαρίου κλήθηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK