ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατριχιαστικός τραυματισμός για τον Φοντάνα

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό συνέβη στην προπόνηση της Τορίνο την Παρασκευή (22/02). Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού της ομάδας σε ένα τετ-α-τετ του -άτυχου- Φοντάνα με τον Ρεκόμπα, ο δεύτερος κινήθηκε άτσαλα με αποτέλεσμα το μικρό δάχτυλο του γκολκίπερ να ξεκολλήσει από τη θέση του.

Ανατριχιαστικός τραυματισμός για τον Φοντάνα
Ένα πολύ άσχημο περιστατικό συνέβη στην προπόνηση της Τορίνο την Παρασκευή (22/02). Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού της ομάδας σε ένα τετ-α-τετ του -άτυχου-
Φοντάνα με τον Ρεκόμπα, ο δεύτερος κινήθηκε άτσαλα με αποτέλεσμα το μικρό δάχτυλο του γκολκίπερ να ξεκολλήσει από τη θέση του.

Συγκεκριμένα, όταν ο Φοντάνα προσπάθησε να μπλοκάρει τη μπάλα, ο Ρεκόμπα πήγε δυνατά στα χέρια του και του πάτησε το δάχτυλο. Ο τερματοφύλακας γύρισε όλο του το σώμα, όμως το μικρό του δάχτυλο είχε μείνει κολλημένο στο γρασίδι με αποτέλεσμα να φύγει από την κλείδωσή του.

Οι φωνές του άτυχου πορτιέρο προϊδέασαν τους συμπαίκτες του για κάτι πολύ κακό, πράγμα που αποδείχθηκε όταν του αφαίρεσαν το γάντι… Το δάχτυλο είχε ξεκολλήσει από τη θέση του και αιμοραγούσε ασύστολα, και το ιατρικό τιμ έκανε λόγο ακόμα και για τέλος της καριέρας του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας.

Ο 33χρονος αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση και του τοποθετήθηκε μεταλλική πλακέτα ώστε να κρατήσουν το δάχτυλο στη θέση του.

Οι γιατροί του νοσοκομείου τον χαρακτήρισαν τυχερό μέσα στην ατυχία του καθώς οι βασικοί σύνδεσμοι και τένοντες δεν υπέστησαν σοβαρή ζημιά. Ο νάρθηκας υπολογίζεται να αφαιρεθεί σε ένα μήνα και ο χρόνος αποθεραπείας θα κριθεί ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται τότε το δάχτυλό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK