ΣΠΟΡ

Φιλική νίκη Άρη επί Εθνικού Αλεξ.

Αν και δεν έπιασε την απόδοση του πρώτου φιλικού παιχνιδιού με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (νίκη με 3-1 σετ), ο Άρης βγήκε νικητής την Παρασκευή (19/09) και από τη δεύτερη συνάντηση του με τους Θρακιώτες, αυτή τη φορά με 3-0 σετ.

Φιλική νίκη Άρη επί Εθνικού Αλεξ.

« Από το παιχνίδι αυτό κρατάμε μόνο το σκορ, καθώς σε γενικές γραμμές δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του. Η εμφάνισή μας δεν είχε καμία σχέση μ’ αυτήν του πρώτου αγώνα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κουμπλής.

Να σημειωθεί ότι και τα δύο ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν στο Αλεξάνδρειο αλλά τελικά έγιναν στο κλειστό του Λαγκαδά, καθώς η έδρα των «κιτρίνων» δεν τους έχει δοθεί ακόμα προς χρήση από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τα σετ: 25-22, 30-28, 25-16.

Άρης: Σίλταλα 16, Τερζής 2, Εβάντρο 20, Καστελάνο 7, Λέχτονεν 12, Πετρέας 5, Ζάρεκ 8, Μπασούκας 6, Μπαμπαλιούτας (λ-57%).

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Σιδηρόπουλος 1, Πέτρογλου 16, Σαμαράς 12, Πιάγκο 19, Γραμματικάκης 6, Κίτσιος Χρ. 8, Δημητρούδης (λ-69%).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK