Ανακοινώθηκε από την Ίντερ ο Πατσίνι (vid)
Παίκτης της Ίντερ είναι και επίσημα πλέον ο Τζιαμπάολο Πατσίνι.
Όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα των “νερατζούρι”, ο 26χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από την Σαμπντόρια έναντι του ποσού των 12 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησαν οι Τζόναθαν Μπιαμπιανί και Λούκα Καλντιρόλα, που παραχωρήθηκαν ως έμψυχα ανταλλάγματα στην ομάδα της Γένοβας.
Ο Πατσίνι, που έχει βάλει εννέα γκολ σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, άφησε τη Φιορεντίνα για να φορέσει την φανέλα της “Ντόρια” τον Ιανουάριο του 2009. Στην πρώτη του σεζόν σκόραρε 11 γκολ σε 19 παιχνίδια, ενώ την επόμενη προσέθεσε άλλα 19 σε 37 συμμετοχές.
Μετρά 13 διεθνείς συμμετοχές και ένα γκολ με την εθνική Ιταλίας, τα χρώματα της οποίας υπερασπίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της περασμένης χρονιάς.