ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση κατά του γιου του Χικς από φίλους της Λίβερπουλ

Το μένος των φίλων της Λίβερπουλ για τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της ομάδας εκφράζεται με κάθε τρόπο και προς κάθε στόχο.

Επίθεση κατά του γιου του Χικς από φίλους της Λίβερπουλ
Το μένος των φίλων της
Λίβερπουλ για τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της ομάδας εκφράζεται με κάθε τρόπο και προς κάθε στόχο. Αυτό αποδεικνύεται από το νέο περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ ενός γιου του ενός εκ των δύο μεγαλομετόχων, του
Τομ Χικς Τζούνιορ, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να επισκεφτεί παμπ όπου βρίσκονταν φίλοι των “κόκκινων”.

Το περιστατικό που αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα “Times” σημειώθηκε μετά το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μίντλεσμπρο στο “Ανφιλντ”. Ο Τομ Χικς Τζούνιορς και η παρέα του επισκέφτηκαν την παμπ “Σάντον”, παρά τις επιφυλάξεις που διατηρούσε η συνοδεία του.

Η είσοδός τους στην παμπ δεν είχε παρατράγουδα, αφού ο γιος του Τομ Χικς και πλέον μέλος του ΔΣ της ομάδας δεν έγινε αντιληπτός αμέσως. Μετά από λίγο, όμως, ο κόσμος τον αναγνώρισε και ένας φίλαθλος τον πλησίασε, αλλά χωρίς άγριες διαθέσεις. Οι δυο τους είχαν έναν διάλογο σχετικά με την ομάδα, στη συνέχεια παρήγγειλαν ποτά και τότε το κλίμα άλλαξε.

Στην αίθουσα άρχισαν να ακούγονται αντιαμερικανικά συνθήματα και ο Χικς αποφάσισε να αποχωρήσει μέσα σε δεκαπέντε λεπτά. Εξω από την παμπ, σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας φίλαθλος τον έφτυσε, αλλά αστόχησε. Εκτός αυτών, στο αυτοκίνητο του υιού Χικς προκλήθηκε ζημιά ύψους 1.300 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK