Δικαίωση του προέδρου της ΕΦΟΑ Σπύρου Ζαννιά
Πανηγυρικά και τελεσίδικα δικαιώθηκε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς στη δικαστική διαμάχη του με 5 σωματεία της Ομοσπονδίας. Το Εφετείο Αθηνών, με την 6710/09 απόφαση του, δικαίωσε τον πρόεδρο της ΕΦΟΑ, για τις κατηγορίες, που του είχε προσάψει η αντιπολίτευση ότι είναι έμπορος αθλητικών ειδών.
Ανάλογες δύο αθωωτικές αποφάσεις είχε εκδώσει η Επιτροπή Εφαρμογής του Αθλητικού Νόμου 2725/1999, το Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, το Πρωτοδικείο Αθηνών με οριστική απόφαση του και η Ε.ΦΙ.Π. της Ε.Ο.Ε. με δύο αποφάσεις της.
Πληροφορούμενος την απόφαση του Εφετείου ο Σπύρος Ζαννιάς δήλωσε: ” Η Δικαιοσύνη έκανε όπως πάντα τη δουλειά της. Ευχαριστώ τα σωματεία-μέλη της ΕΦΟΑ, τις Ενώσεις και τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας, που, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, με στήριξαν απέναντι στις άδικες επιθέσεις που δεχόμουν επί 28 μήνες“.