ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήλιο και Παλέρμο ονειρεύεται ο Μπαλοτέλι

Την επιστροφή στην πατρίδα του και την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Παλέρμο εξέφρασε ο Μάριο Μπαλοτέλι που μιμούμενος τον Κάρλος Τέβεζ δήλωσε πριν από λίγες μέρες ότι θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ήλιο και Παλέρμο ονειρεύεται ο Μπαλοτέλι

“Θα μου άρεσε να συνεχίσω στην Παλέρμο. Είναι ωραίο μέρος , έχει ήλιο...”είπε ο 21χρονος Ιταλός φροντίζοντας για μια ακόμη φορά να γίνουν οι δηλώσεις του αντικείμενο σχολιασμού από τον ξένο Τύπο.

Ο “Σούπερ Μάριο” βέβαια δεν έκανε τυχαία τη δήλωση αφού γνωρίζει καλά πως στα ταμεία της Παλέρμο υπάρχουν 43 εκ ευρώ από την πώληση του Παστόρε στην Παρί Σεντ Ζερμέν. Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του ιταλικού νότου Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι έχει άλλη άποψη . “Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο αλλά από την στιγμή που πουλάμε τον Παστόρε για οικονομικούς λόγους πως μπορούμε να πάρουμε τον Μπαλοτέλι;”για να συμπληρώσει. Ο Μάριο είναι ένας παίκτης επιπέδου Μίλαν, Ίντερ και Γιουβέντους. Παρόλα αυτά και οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν πρόβλημα. Πόσο μάλλον εμείς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK