Ο Τουντορ άφησε εκτός τους Κάτσε και Κίτσιου
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης (6/1) με την Καλλονή στη Μυτιλήνη, για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Σην Τούμπα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (5/1) η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Καλλονή την Τετάρτη (6/1).
Ο Ίγκορ Τούντορ έριξε το βάρος στην τακτική με οικογενειακό δίτερμα, που αποτέλεσε ουσιαστικά προσομοίωση του αγώνα της Μυτιλήνης. Ο Κροάτης τεχνικός επέμεινε σε συγκεκριμένα στοιχεία, όσον αφορά τον τρόπο ανάπτυξης και την ανασταλτική λειτουργία.
Γλύκος, Ροντρίγκες, Κόστα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης κι ο Ρόμπιν Όλσεν απουσίαζε με ειδική άδεια.
Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην Καλλονή και είναι οι: Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βίτορ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Γκολάσα, Σάμπο, Δημητριάδης, Πέλκας, Μακ, Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης, Μυστακίδης.
Ο Τούντορ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής Κάτσε και Κίτσιου έχοντας και τον περιορισμό δύο νεαρών παικτών, που είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας Σιαμπάνης και ο Δημητριάδης.