Εκτός ο Λέτο, μέσα ο Λάζαρος
Χωρίς τον Σεμπάστιαν Λέτο ταξιδεύει η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας. Ο Αργεντινός άσος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να την ολοκληρώσει και να τεθεί εκτός αποστολής.
Πρόκειται για την γνωστή πάθηση στο γόνατο που ταλαιπωρεί τον άσο του τριφυλλιού, όταν επιβαρύνεται. Αντίθετα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετά από ένα διάστημα 6 μηνών, με ανεβασμένη μάλιστα την ψυχολογία λόγω της πρόσφατης ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο Έλληνας άσος ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής εφόσον οι συνθήκες στον αγώνα το επιτρέψουν.
Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Κλέιτον θα πάρει όπως όλα δείχνουν τη θέση του Λέτο, με τον Τοτσέ να παραμένει στην κορυφή. Ο Ιωαννίδης θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σπυρόπουλο ενώ θέση στην άμυνα διεκδικεί ο Μπιάρσμιρ με τον Κατσουράνη να παίρνει θέση στον άξονα και ένας εκ των Βιτόλο ή Σιμάο να μένει στον πάγκο.
Συνοπτικά, εκτός αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός, καθώς και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος.