Τεννές: “Εχουμε μεγάλες δυνατότητες”
Μπορεί το πρώτο "τρίποντο" του Εθνικού Αστέρα στο πρωτάθλημα να ήρθε κόντρα στην Καστοριά όμως ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Τεννές, διατηρεί χαμηλούς τόνους. Ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά ότι ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς, κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει με τις δηλώσεις του.
“Σίγουρα η νίκη ήταν πολύ σημαντική και την είχαμε ανάγκη, για αυτό από ένα σημείο και μετά αγχωθήκαμε, όμως την ξεχνάμε και είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Προσωπικά πιστεύω ότι οι δυνατότητες αυτής της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που δείχνει.
Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και χρειάζεται πολύ δουλειά από όλους για να προχωρήσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε συλλογικά και φυσικά δεν υπάρχει η πολυτέλεια να επαναπαυτούμε ή να χαλαρώσουμε” επεσήμανε ο τεχνικός της Καισαριανιώτικης ομάδας.
Οσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα του Μπάμπη Τεννέ αυτά εστιάζονται στους Μπενίσκο και Διαμάντη, όπου μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα προλάβουν το επόμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα.