ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελή: “Πιστεύουμε ότι θα παίξουμε στη Super League”

Για τις κρίσιμες ώρες που περνάει ο Ηρακλής ενόψει της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Αντρέας Παντελή.

Παντελή: “Πιστεύουμε ότι θα παίξουμε στη Super League”

Ο Κύπριος επιχειρηματίας είπε αρχικά πως ” έχει γίνει προγραμματισμός, υπάρχουν συμφωνίες με παίκτες, αλλά δεν μπορεί αυτός να υλοποιηθεί, αφού δεν ξέρουμε ακόμη σε ποια κατηγορία θα παίξουμε. Έχουμε κάνει κινήσεις για τη Super League, αλλά πρέπει να παρθούν αποφάσεις που να μας λένε ξεκάθαρα ότι θα παίξουμε εκεί. Εμείς το πιστεύουμε, αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη. Τότε θα οριστικοποιηθούν όλες οι συμφωνίες που έχουμε κάνει“.

Σε ερώτηση σχετικά με τις διευκρινίσεις που ζήτησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο Παντελή τόνισε: ” Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα“.

Τέλος για τις φήμες ότι δίνεται “συγχωροχάρτι” στον πρώην μεγαλομέτοχο για τα χρέη, βάσει του συμφωνητικού που υπογράφηκε, είπε: ” Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, ο Ρέμος ανέλαβε τις υποχρεώσεις του στην Εφορία και στο Δημόσιο. Αν διαπιστωθούν ατασθαλίες στα οικονομικά της ΠΑΕ, θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος“.

Απίστευτο σενάριο με Ταμούδο

Τι και αν δεν γνωρίζουν ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται; Τι και αν οι παίκτες που ήρθαν σε διακανονισμό με τον Αντρέα Παντελή, δεν έχουν ακόμα δει το χρώμα του χρήματος; Τι και αν οι υπάλληλοι είναι μήνες απλήρωτοι; Στον Ηρακλή έχουν… άγνοια κινδύνου για όλα όσα γίνονται.

Δεν δικαιολογείται διαφορετικά το ενδιαφέρον που έδειξαν τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του Ραούλ Ταμούδο, τον οποίο ο Κύπριος επιχειρηματίας επιθυμεί διακαώς. Βέβαια το κασέ του Ισπανού ισοδυναμεί με τα χρέη που βαραίνουν την ΠΑΕ, όμως τα όνειρα προφανώς και δεν απαγορεύονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK