Κατσαβάκης: “Μαθηματικά δεν έχει χαθεί τίποτα”
Παρά το γεγονός ότι η Δόξα βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, ο Μάκης Κατσαβάκης δεν χάνει τις ελπίδες του.
Ο τεχνικός των Δραμινών τόνισε: “Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια με τύχη και λίγη προσοχή θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η επιθετική μας παρουσία δεν ήταν τόσο έντονη, αλλάξαμε κάποια παιδιά και αυτό μας επηρέασε. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που κάναμε. Εμείς συνεχίζουμε, βελτιωνόμαστε και προχωράμε.
Ήξερα ότι ο Κυβελίδης δεν θα άντεχε όλο το παιχνίδι ενώ και ο Αραβίδης ήταν εξουθενωμένος. Όλα τα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν. Ηδη ο Αμβρόσιος έχει μπει και πατάει πολύ καλά. Το πολύ καλό είναι ότι έχουμε μια εβδομάδα να αναπνεύσουμε επιτέλους, να ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε. Σήμερα είχαμε νευρικότητα, δεν ήμασταν ανάλογα καλοί όσο με την Τρίπολη.
Δεν μπορεί κανείς να μας αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα, μαθηματικά δεν χάθηκε τίποτα, πρέπει όμως να μεγαλώσουμε τις πιθανότητες μας”.