Ανακοινώθηκε ο Χόλεμπας
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο 26χρονος μπακ-χαφ, Χοσέ Χόλεμπας.
Η σχετική ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ αναφέρει:
“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση, από την Μόναχο 1860, του ποδοσφαιριστή Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας.”
Ο Χόλεμπας πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε και αμέσως μετά μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.
“Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά στην προπόνηση. Είμαι έτοιμος να προσφέρω, αλλά δεν ξέρω αν θα παίξω με την Μπέσα. Έρχομαι για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, την πρώτη με είχε φέρει ο πατέρας μου όταν ήμουν μωρό “, δήλωσε μεταξύ άλλων ο 26χρονος Γερμανός.
Το μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, που την Δευτέρα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, υπολογίζεται κανονικά από τον Έβαλντ Λίνεν για το εκτός έδρας ματς της Πέμπτης (15/7) με την αλβανική Μπέσα, δεδομένου ότι ο ποδοσφαιριστής
δεν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, αφού είχε αρχίσει προετοιμασία με τη Μόναχο 1860.