ΣΤΗΛΕΣ

Μικρή Βρετανία

Μικρή Βρετανία

Το σχέδιο σωτηρίας της ΑΕΚ, το οποίο συζήτησαν διεξοδικά την Κυριακή οι επιφανείς Ενωσίτες, άρχισε ήδη να αποδίδει και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα. Απέσυρε την προσφυγή του ο Καράμπελας.

Δεν πρόλαβαν να αποχωρήσουν από το πολυτελές ξενοδοχείο του Συντάγματος οι επιφανείς Ενωσίτες και άρχισαν οι κακοήθεις να βγάζουν χολή. Πόσο μίκρυνε η Μεγάλη Βρετανία και τέτοια.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Γιάννης Βούρος δήλωσε ικανοποιημένος διότι, όπως είπε, μπήκε το πρώτο λιθαράκι. Δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος τυγχάνει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να αισθάνεται ευτυχής που το πρώτο λιθαράκι δεν τον πέτυχε.

Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε ότι είναι ΠΑΣΟΚ. Μην απορεί λοιπόν για την προφυλάκισή του.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη ο Δέλλας δήλωσε ότι προσπάθησε να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με την καλή μποέμ ζωή, αλλά κατάλαβε ότι αυτό δε γίνεται και σταμάτησε. Το ποδόσφαιρο, εννοείται.

Ο Μίκης Θεοδωράκης δέχτηκε κάποιους από τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και τους παρέδωσε το τελευταίο του βιβλίο “Σπίθα για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και δυνατή”. Όπως καταλάβατε από τον τίτλο, πρόκειται για μυθιστόρημα.

Από τα Σπάτα όπου επρόκειτο να διεξαχθεί, κρίθηκε σκόπιμο η συνάντηση των παραγόντων της ΑΕΚ να μεταφερθεί στο Σύνταγμα. Σύνηθες σημείο συνάντησης των αγανακτισμένων.

Μιλώντας σε τοπικό κανάλι ο διαιτητής Κωνσταντινέας απείλησε ότι θα κόψει τα πόδια όποιου τού ασκήσει πιέσεις. Κι αφού τα κόψει θα τα ψήσει στο φούρνο του με πατάτες.

Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στο Ηράκλειο. Αν αυτό είναι είδηση, φανταστείτε το αντίστροφο.

Αίσθηση προκάλεσε η εν γένει παρουσία του Μπάγεβιτς στη συνάντηση για τη σωτηρία της ΑΕΚ. Όχι μόνο πήγε και άκουσε τις συζητήσεις και τους προβληματισμούς, αλλά έφυγε χωρίς να χτυπήσει κανέναν.

Ασχέτως αποτελέσματος, ήταν εντυπωσιακό να βλέπεις στον ίδιο χώρο τον Ντέμη, τον Τροχανά, τον Μπάγεβιτς, τον Αδαμίδη, τον Χατζηχρήστο, τον Παππά, τον Κούλη, τον Κανελλόπουλο. Και αντί να πληρώσουν για να πάνε εκεί οι οπαδοί της ΑΕΚ, πήγαν στο ΟΑΚΑ.

Μ.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK