Επιστρέφει ο Αντωνίου από την Αργεντινή, τι γίνεται με τους Έλληνες παίκτες
Το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στην Αργεντινή ολοκληρώθηκε την Δευτέρα και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ επιστρέφει στην Αθήνα για να ενημερώσει τους Νίκο Πατέρα και Χενκ Τεν Κάτε, ενώ την Τετάρτη θα δώσει το παρών στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.
Οι μέτοχοι θα αποφασίσουν την Τετάρτη και για το μπάτζετ, στην κρίσιμη σύσκεψη που θα έχουν πριν το Δ.Σ. και ο Αντωνίου περιμένει να μάθει το ποσό που θα έχει στη διάθεση του για να προχωρήσει σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους παίκτες, μετά τα ταξίδια και τις διερευνητικές επαφές που έκανε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Από την Αργεντινή προκύπτει ότι ο Αντωνίου με τον Ρότσα μίλησαν με την Εστουδιάντες για τον δεξιό μπακ Ανχελέρι και με τη Ρίβερ Πλέιτ για τον αριστερό μέσο-επιθετικό Μόουτσε.
Την ίδια στιγμή αναπτύχθηκαν πολλά σενάρια για τον Μάκο του Πανιωνίου και για τον Κουτσιανικούλη του Εργοτέλη, μετά τη δήλωση του Χενκ Τεν Κάτε ότι δύο Έλληνες παίκτες του αρέσουν και μπορούν να προσθέσουν ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας.
Από το ρεπορτάζ που κάναμε προκύπτει ότι ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει κάνει καμία εισήγηση στη διοίκηση για Έλληνα ποδοσφαιριστή, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το «τριφύλλι» ψάχνει 4 ποιοτικούς παίκτες (έναν κεντρικό αμυντικό, έναν δεξιό μπακ, έναν αριστεροπόδαρο μέσο και έναν επιθετικό) που θα κάνουν τη διαφορά και όχι ταλαντούχους παίκτες, και μην ξεχνάμε ότι ο προπονητής έχει ζητήσει να μειωθεί το ρόστερ από 26 σε 24 ποδοσφαιριστές.
Aνησυχία για τη στάση του Δήμου Αθηναίων
Ανησυχία προκαλεί στον Παναθηναϊκό η στάση του Δήμου Αθηναίων που καθυστερεί χαρακτηριστικά να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. Από τον Δήμο δεν έχει δοθεί ακόμη στους “πράσινους” (αν και έχει εκδοθεί από τη Μ.Πέμπτη η άδεια εκσκαφών από το ΥΠΕΧΩΔΕ) για υπογραφή το πρωτόκολλο που θα τους επιτρέψει να μπουν στο εργοτάξιο του Βοτανικού για να ξεκινήσουν τα έργα.
Παράλληλα δεν ήρθε καν στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας σαν θέμα από τον κ. Κακλαμάνη η υπόθεση που αφορά την απαλλοτρίωση της έκτασης Βωβού, εφόσον χρειαστεί να γίνει, ένα θέμα που επρόκειτο να συζητηθεί μετά την επιστολή του Παναθηναϊκού με την οποία ζητούσε να πληροφορηθεί το γίνεται.