Ανακοινώθηκε ο Τόρες από την Τσέλσι. Οι πρώτες δηλώσεις του
Η πιο τρανταχτή μεταγραφή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ολοκληρώθηκε και επίσημα.
Η μετακίνηση του Φερνάντο Τόρες από την Λίβερπουλ στην Τσέλσι είναι γεγονός και όπως ανακοίνωσαν οι “μπλε” μέσω της ιστοσελίδας τους, ο Ισπανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για πεντέμισι χρόνια.
Αν μάλιστα ισχύουν και όσα αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με το κόστος της μεταγραφής (50 εκ. λίρες), τότε η μεταγραφή του πρωταθλητή Ευρώπης και κόσμου αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της χώρας.
” Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή μου στην Τσέλσι και ανυπομονώ να βοηθήσω τους νέους μου συμπαίκτες για την τρέχουσα σεζόν και για τα επόμενα χρόνια”, δήλωσε αρχικά ο Τόρες.
Στη συνέχεια είπε: ” Έχοντας παίξει εναντίον της Τσέλσι πολλές φορές από τότε που ήρθα στην Αγγλία και μάλιστα σε ορισμένα σπουδαία ματς που δεν θα ξεχάσω ποτέ, ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες εδώ και θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω μια θέση στην ομάδα. Ελπίζω να βάλω κάποια σημαντικά γκολ και να τα αφιερώσω στους φιλάθλους”.
Ο Φερνάντο Τόρες, που αποκτήθηκε από την Ατλέτικο το 2007 έναντι του ποσού των 20 εκ. λιρών, έχει σκοράρει 65 γκολ σε 102 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και 81 γκολ σε 142 παιχνίδια συνολικά με τη φανέλα της Λίβερπουλ.