ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο πρ.: Θετική πρεμιέρα για την Ελλάδα από τον Παπαγεωργίου

Θετικά άνοιξε την Τρίτη (28/04) για την Ελλάδα το 53ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας.

Παγκόσμιο πρ.: Θετική πρεμιέρα για την Ελλάδα από τον Παπαγεωργίου

Ο Κώστας Παπαγεωργίου (Νο164 στην παγκόσμια κατάταξη), που ρίχτηκε πρώτος στη μάχη, ξεκίνησε νικηφόρα την παρουσία του στην πρώτη προκριματική φάση του απλού, επικρατώντας του Μοχάμεντ Αλ Σααντί από το Κατάρ (Νο987) με 4-0 σετ (11-4, 11-8, 11-2, 11-9).

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/04) ο 30χρονος πρωταθλητής μας θα αντιμετωπίσει τον Νεοζηλανδό Τζος Αλεξάντρε (Νο940) για την πρώτη θέση στο Β΄ γκρουπ, η οποία δίνει το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Την ίδια μέρα θα ξεκινήσουν την πορεία τους στη διοργάνωση και οι άλλοι τρεις διεθνείς, συμμετέχοντας στο διπλό μικτό. Για τον πρώτο γύρο, οι Παναγιώτης Γκιώνης/Κατερίνα Ντουλάκη θα αντιμετωπίσουν τους Σουράγιου Σάκα/Γιανγκ Φεν από το Κονγκό ενώ οι Κώστας Παπαγεωργίου/Χριστίνα Φίλη θα κοντραριστούν με τους Ζόλταν Φέγερ Κόνερ/Κριστίν Σιλμπεράιζεν από τη Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK