Με Άρθο κόντρα στην Ξάνθη
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ξάνθη (09/01, 19:30), με τον Γκουστάβο Πογέτ να ανακοινώνει την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν γι' ακόμη μία αγωνιστική οι Άνταμ Τζανετόπουλος και Δημήτρης Ανάκογλου, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Θέσαρ Άρθο.
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Χωρίς τον Αλάιν Μπαρόχα θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στην Ξάνθη (09/01, 19:30) για την 17η αγωνιστική της Super League, καθώς ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.
Εκτός έμειναν γι’ ακόμη μία αναμέτρηση οι Άνταμ Τζανετόπουλος και Δημήτρης Ανάκογλου. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψαν οι Θέσαρ Άρθο και Ροντρίγκο Γκάλο, που απουσίασαν από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.
Αναλυτικά οι “εκλεκτοί” Γκουστάβο Πογέτ: Ανέστης, Βούρας, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης.