Ανανέωσε με την Βέρντερ ο Σάαφ
Στην τεχνική ηγεσία της Βέρντερ Βρέμης θα συνεχίσει να βρίσκεται μέχρι το καλοκαίρι του 2012 ο Τόμας Σάαφ.
Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
“Αυτό δείχνει το υψηλό κύρος που έχει ο Τόμας (σ.σ. Σάαφ) μαζί μας. Έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι έχει τα προσόντα να βελτιώνει μία ομάδα και τους παίκτες της. Αυτό το γεγονός παίζει σημαντικό ρόλο για την επιτυχία μας”.
Από την πλευρά του, ο 48χρονος προπονητής τόνισε μετά το πέρας της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών:
“Η Βέρντερ συνεχίζει να έχει μία ενδιαφέρουσα ομάδα ικανή να πετύχει πολλούς στόχους. Γι αυτόν το λόγο δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσω με την ομάδα”.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάαφ προπονεί την πρώτη ομάδα της Βέρντερ από το 1999, ενώ μέχρι τότε εργαζόταν στις ακαδημίες της.