ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανήσυχος για τη σύζυγό του ο Μπεχαράνο, έφυγε για Βολιβία

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη σύζυγό του ο Ντιέγκο Μπεχαράνο τον ώθησε να ζητήσει άδεια απουσίας τριών ημερών την οποία και έλαβε.

Ανήσυχος για τη σύζυγό του ο Μπεχαράνο, έφυγε για Βολιβία

Ο Βολιβιανός δεξιός μπακ κάνει ταξίδι-αστραπή στην πατρίδα του για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται η σύζυγός του και αν μπορεί να ταξιδέψει με το αεροπλάνο.

Σε περίπτωση που ο γιατρός της δώσει τη σχετική άδεια,η κυρία Μπεχαράνο θα ταξιδέψει μαζί με το σύζυγό της για την Ελλάδα. Αν όχι, θα παραμείνει στη Βολιβία και ο παίκτης θα συνεχίζει να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Στο μεταγραφικό κομμάτι η ποιοτική προσθήκη του Βιγιαφάνιες πιθανότατα δεν θα είναι τελευταία διότι οι άνθρωποι του Παναιτωλικού ψάχνουν για μία ακόμη λύση στον άξονα (αμυντικό χαφ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ