Ξανά για την Παλαιστίνη οι “Πάνθηρες”
O σύνδεσμος οπαδών του Πανιωνίου Πάνθηρες ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξή τους στην πρωτοβουλία που ανέλαβε για την Παλαιστίνη και γνωστοποίησε τη συνέχειά της.
Αναλυτικά: “Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκκληση μας για συγκέντρωση φαρμάκων για την Γάζα. Φίλοι του Ιστορικού που εχτές πήγαν να παρακολουθήσουν την ομάδα μας σε φιλικό αγώνα με τον Πλατάνια,βοήθησαν στην συλλογή φάρμακων.
Όμως δεν ήταν μόνο αυτοί. Απλός κόσμος που πέρναγε από το σημείο που είχαμε στήσει,μόλις έβλεπε την προσπάθεια μας,πήγαινε κ έφερνε ο κάθε ένας ότι μπορούσε.Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου έβαλαν κ αυτοί το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια μας,προσφέροντας μια σακούλα γεμάτη με φάρμακα ,ενώ οι άνθρωποι της ΠΑΕ Πλατανιάς, όταν πληροφορήθηκαν για την κίνηση μας αυτή,επικοινώνησαν μαζί μας και δεσμεύθηκαν να συμβάλουν με κάποιο οικονομικό ποσό.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν αυτήν την προσπάθεια μας.Η συγκέντρωση των φάρμακων θα επαναληφθεί για όσους δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την Κυριακή ή θέλουν να βοηθήσουν ξανά,αυτή την Τρίτη, 5/8 από τις 19:00 έως τις 21:00 στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, έξω από τον Γαλαξία”.