ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσφυγή και ο… Εντόι στον ΟΦΗ!

Mέχρι και ο Νταμ Εντόι διεκδικεί ποσό οφειλής από την ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία εξακολουθεί να πληρώνει τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Προσφυγή και ο… Εντόι στον ΟΦΗ!

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Κοπεγχάγης, που είχε αγωνιστεί στον ΟΦΗ το 2008, έχει λαμβάνειν ποσό 7.000 ευρώ και μάλιστα έχει φτάσει μέχρι την ΦΙΦΑ για να το διασφαλίσει!

Αν η οφειλή δεν τακτοποιηθεί άμεσα, ο ΟΦΗ κινδυνεύει με αφαίρεση 6 βαθμών, όπως στην υπόθεση Σουλεάπ. Εξίσου απειλητικές για τον Κρητικό σύλλογο είναι οι υποθέσεις προσφυγών των Γκέρμπερ, Μάουρερ, Μπαρκαουάν, Μπερτίν και Ρούσεφ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζεται προκειμένου να τακτοποιήσει τις επείγουσες ανάγκες – αυτό ήταν και το αντικείμενο της έκτακτης συνεδρίασης της διοικούσας επιτροπής το βράδυ της Τετάρτης. Υπάρχει η σκέψη να μην ισχύσουν τα (περίπου 3.000) εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες που πρόκειται να δώσει ο ΟΦΗ με τους λεγόμενους “εμπορικούς” αντιπάλους, ώστε να μπει ρευστό στα άδεια ταμεία της ΠΑΕ, ωστόσο συναντά τις αντιδράσεις των φιλάθλων.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, η Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ έδωσε στη δημοσιότητα τις… 23 προσφυγές που απειλούν τη βιωσιμότητά της. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ” η ΠΑΕ-ΟΦΗ πρέπει να τακτοποιήσει προσφυγές που έχουν επιδικασθεί σε βάρος της και είναι:Σφακιανάκης, Ρούσεφ, Κασμερίδης, Κιάσος, Ψωμάς, Κωνσταντινίδης Π., Γκέρμπερ, Χατζηνικολάου, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Μπαρτζώκας, Ρόβας, Μάουερ, Βλόνταρτσικ, Μπαρκαουάν, Γκουλής, Μπερτίν, Πέσιτς, Καρακατσάνης, Νατσούρας, Οργκανίστα, Σταυρακάκης, Σίμιτς.Από τις παραπάνω προσφυγές, επείγουσες περιπτώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν έως 7-2-12, είναι των Ψωμά, Κασμερίδη, Κατσικογιάννη, Γκέρμπερ, Μάουερ, Σίμιτς, Νατσούρα, Αγρίτη, Μπαρκαουάν, Μπερτίν“.

Μέσω της ίδιας ανακοίνωσης, η Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ ” κάνει έκκληση σε όλους που αγαπούν τον ΟΦΗ, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται και να προμηθευτούν μετοχές, γιατί η ΠΑΕ ΟΦΗ θα πρέπει σε πολύ σύντομο χρόνο να καλύψει οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK