ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή Παπαδόπουλου, όλα για τη νίκη στο ντέρμπι

Με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο στη σύνθεσή του θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Αρη στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Πυλαίας το Σάββατο (17:00).

Επιστροφή Παπαδόπουλου, όλα για τη νίκη στο ντέρμπι

Ο διεθνής σέντερ συμφώνησε τελικά με τους ιθύνοντες της ομάδας και θα συνεχίζει να ενισχύει το δικέφαλο μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι γεγονός βέβαια ότι ο Λάζος έχει παραμείνει απροπόνητος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Αρη, ο προπονητήε του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: “Είναι ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ – Αρης που αυτή την φορά έχει πολλές ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες, με την πιο σημαντική από όλες την απουσία του κόσμου. Και για μας αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα, αλλά και για το μπάσκετ γενικότερα. Δεν κάναμε την προετοιμασία που θα θέλαμε, εξαιτίας διάφορων καταστάσεων σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά την σημασία του συγκεκριμένου αγώνα και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε.

Ο Αρης είναι μία καλή ομάδα, με πιο γεμάτο ρόστερ πλέον, μετά και την προσθήκη των δύο Αμερικανών το τελευταίο διάστημα. Εχει έφεση στο γρήγορο παιχνίδι και για αυτό πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τον αιφνιδιασμό τους και να τον σταματήσουμε, προσπαθώντας παράλληλα με συγκέντρωση να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK