ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουζίντ: “Έχουμε ποιότητα”

Την πεποίθησή του πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα εξασφαλίσει την παραμονή του στη Super League εξέφρασε λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος ο Ίσμαελ Μπουζίντ.

Μπουζίντ: “Έχουμε ποιότητα”

Ο Αλγερινός αμυντικός, αν και νέος στην ομάδα της Ηπείρου, φαίνεται να είναι καλά διαβασμένος για τις απαιτήσεις της, η οποία έχει –σύμφωνα με τον ίδιο– πολύ καλή οργάνωση.

Οι δηλώσεις του Μπουζίντ στη NOVA:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Αυτό που θέλουμε είναι να παλέψουμε και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να μείνουμε στη Super League. Σιγά σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχει καλή οργάνωση στην ομάδα. Από τη στιγμή που είμαστε στη Super League σημαίνει ότι έχουμε ποιότητα”.

“Είμαι νέος στην ομάδα και θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι καλύτερο. Έχω δει πολλά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και γνωρίζω ότι το επίπεδο είναι καλό, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Δεν με φοβίζει η μετακόμιση σε νέα χώρα, το έχω ξανακάνει. Νομίζω ότι μοιάζει με την Τουρκία. Παρόμοιο ποδόσφαιρο, παρόμοια ζωή και γι αυτό το λόγο δεν με φοβίζει το γεγονός ότι ήρθα στην Ελλάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Στη θέση μου, πρέπει να μάχεσαι και να έχεις το πνεύμα του μαχητή. Είμαι κεντρικός αμυντικός και στόχος μου είναι να μην δεχόμαστε γκολ. Γι αυτό το λόγο είμαι εδώ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK