Εθνικός: “Χρέος όλων η επιστροφή του τμήματος πόλο στη φυσική του θέση”
Ανακοίνωση για τον υποβιβασμό του ανδρικού τμήματος πόλο, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην Α2 κατηγορία, εξέδωσε την Πέμπτη (30/04) ο Ερασιτέχνης Εθνικός. Όπως τονίζεται, η άμεση επάνοδος στα «σαλόνια» είναι χρέος όλων όσοι ασχολούνται με τον ιστορικό σύλλογο.
« Η δύσκολη προσπάθεια που άρχισε τα μέσα του Φεβρουαρίου για ανασυγκρότηση του συλλόγου, δεν κατάφερε να αποσοβήσει τον υποβιβασμό του ανδρικού τμήματος πόλο, παρά τις φιλότιμες και υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγιναν. Ο “Αυτοκράτορας”, ο αγαπημένος μας Εθνικός Πειραιώς, η πιο ένδοξη ομάδα της ελληνικής υδατοσφαίρισης, βρίσκεται από εχθές στην Α2 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του και χρέος όλων είναι η άμεση επάνοδος του τμήματος στην φυσική του θέση» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Στη συνέχεια προαναγγέλλεται ότι « την ερχόμενη εβδομάδα, μετά από την συνεδρίαση του ΔΣ, θα ανακοινωθούν οι κύριοι άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο σύλλογος για τα επόμενα δύο χρόνια, για όλα τα θέματα που απασχολούν τα τμήματα του συλλόγου και γενικότερα την αναδιοργάνωσή του».