ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρνς: “Ο Ολυμπιακός ικανοποίησε τις ανάγκες του”

Ο προπονητής της ομάδας του κολεγίου του Τέξας, και μέχρι πρότινος προπονητής του Ιωάννη Παπαπέτρου μίλησε για την επιλογή του νεαρού μπασκετμπολίστα, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Μπαρνς: “Ο Ολυμπιακός ικανοποίησε τις ανάγκες του”

Εμφανώς απογοητευμένος είναι ο Ρικ Μπαρνς, αφού ένας από τους βασικότερους παίκτες της ομάδας του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου συμφώνησε τελικά να φύγει από την Αμερική και να υπογράψει για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό.

Παρότι η ομάδα του κολεγίου του Τέξας χάνει έναν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες που έχει, συμμερίζεται την απόφασή του για το πρώτο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα του και αυτό φάνηκε μέσα από τα λόγια του προπονητή της ομάδας Ρικ Μπαρνς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του κολεγίου του Τέξας:

“Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για τον “Πάπι” και την οικογένειά του. Όλοι μας του ευχόμαστε τα καλύτερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήθελε να είναι εδώ, στο κολέγιο του Τέξας, και ότι θα χρειαζόταν κάτι πολύ σημαντικό για να μην έρθει. Κι αυτό ακριβώς συνέβη.

Η ελληνική ομάδα προσέγγισε τον “Πάπι” και την οικογένειά του ξανά αυτή την εβδομάδα, λίγες μέρες πριν το προγραμματισμένο του ταξίδι για να επιστρέψει στο κολέγιο. Ο Ολυμπιακός πρότεινε ένα συμβόλαιο που ικανοποίησε τις ανάγκες και τις επιθυμίες της οικογένειάς του. Στο τέλος, το συμβόλαιο ήταν πολύ μεγάλο για να το αρνηθούν ο ίδιος και η οικογένειά του στην κατάσταση που είναι.

Προφανώς θα μας λείψει πολύ, όχι μόνο σαν παίκτης μπάσκετ, αλλά και σαν άνθρωπος. Εγώ προσωπικά το λατρεύω αυτό το παιδί και το τι άνθρωπος έχει γίνει“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK