Έτοιμος ο Τζόρτζεβιτς
Στις προπονήσεις επέστρεψαν και μάλιστα σε κανονικό ρυθμό οι παίκτες του Ολυμπιακού την Τετάρτη.
Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και το
Μιχάλη Κωνσταντίνου που μπήκαν κανονικά με την ομάδα, ωστόσο ο Κύπριος είναι σε… αναμονή για τη συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο. Έτοιμος είναι και ο
Αρούνα Μπαμπανγκίντα, την ώρα που η Καλαμαριά περιμένει την απάντηση της διοίκησης των Πειραιωτών για δανεισμό του, ωστόσο δεν λείπουν τα προβλήματα.
Ο Ντακόλ που περιμένει να ενημερωθεί αν θα μείνει ή αν θα επιστρέψει στην Κέρκυρα, ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα. Ο Ντομί μετά την πρωινή προπόνηση εμφάνισε εικόνα κρυολογήματος και προτιμήθηκε να μην γυμναστεί το απόγευμα, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν έλαβε μέρος στην απογευματινή προπόνηση κι ο Γεωργάτος. Ο Λέμενς συνέχισε τη θεραπεία που κάνει, ενώ ο Παναγόπουλος έκανε θεραπεία και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.
Ο Πατσατζόγλου επισκέφθηκε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και από την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει ιγμορίτιδα και του συνεστήθη να παραμείνει για δύο με τρεις ημέρες ακόμα στο σπίτι του. Σε εξέταση υποβλήθηκε και ο Πάντος που ταλαιπωρείται από ίωση και έχει καταρροή. Στον ποδοσφαιριστή συνεστήθη ξεκούραση για μια ημέρα. Αναμφισβήτητα, αρκετά τα προβλήματα…
Την Πέμπτη πάντως, οι “ερυθρόλευκοι” θα προπονηθούν σε τρία γκρουπ. Το πρώτο με τους επιθετικούς θα προπονηθεί στις 12:00. Το δεύτερο που θα αποτελείται από τους αμυντικούς στις 13:30 και το τρίτο το οποίο θα συγκροτούν οι μέσοι θα προπονηθεί στις 15:00. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους, ενώ μετά το τέλος της ο Τάκης Λεμονής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους κι αναμένεται να τοποθετηθεί για όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Ο Χίκα γυμνάστηκε
Κατά τα άλλα, στου Ρέντη βρέθηκε την Τετάρτη ο Αλβανός Χίκα που γυμνάστηκε με την ομάδα των νέων. Ο 18χρονος μέσος προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Σίνισα Γκόγκιτς, αλλά στην παρούσα φάση πρέπει να λείπουν χαρακτηρισμοί του τύπου, Μαραντόνα και άλλα τέτοια. Ο Χίκα έδειξε κάπως αγχωμένος, αλλά στην τελική δεν μπορεί να κριθεί από μία προπόνηση σε γήπεδο συνθετικού χλοοτάπητα μάλιστα.
Τα “ερυθρόλευκα”
Δεν υπάρχει εξέλιξη με τον Γκιγιέρμο Όμος και το θέμα των ακαδημιών. Ο Αργεντινός προπονητής πρώτα θα λύσει το συμβόλαιό του με τον Άρη και μετά θα γίνει ό,τι είναι να γίνει.
Ο Σέζαρ είναι τιμωρημένος κόντρα στον Πανιώνιο κι έτσι την Κυριακή αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Βασίλης Τοροσίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επαφή της Λάρισας με τον Ολυμπιακό για τον Γκίκα. Η ΑΕΛ φέρεται να θέλει δανεικό τον Ταραλίδη, ωστόσο ο μέσος των Πειραιωτών δεν είναι διατεθειμένος να πει το “ναι”. Άλλωστε το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.
” Δεν υπάρχει περίπτωση άλλης μεταγραφής “, έλεγε πηγή της ΠΑΕ. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά…