ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάνοπλος ο Ατρόμητος κόντρα στον Πλατανιά

Χωρίς απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος τον Πλατανιά με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αναλυτικά η αποστολή του Δέλλα.

Πάνοπλος ο Ατρόμητος κόντρα στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος και στη συνέχεια ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή.

Αυτήν αποτελούν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Φυτανίδης, Μπίτολο, Γκαρσία, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Μαρσελίνιο, Μπάλλας, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Γοδόι, Μίλος Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο.

Το ζητούμενο για τον Ατρόμητο είναι να καταφέρει να βρει έστω ένα γκολ, μιας και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια με την κρητική ομάδα το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Να σημειωθεί ότι ο Σωκράτης Φυτανίδης θα εκτίσει την ποινή του (4 κάρτες) στο ματς με τη Ξάνθη και ο Φερνάντο Ουσέρο (7 κάρτες) στους αγώνες με Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK