Μουρίνιο: “Αξίζαμε την ισοπαλία”Κακά: “Ο Μουρίνιο με κάνει να γελάω”
Για μία ακόμη φορά οι δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο, ήταν ένα μικρό... σόου, πόσο μάλλον αν πρόκειται για το ντέρμπι με τη Μίλαν. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα, δεν άφησε ασχολίαστη τη διαιτησία, ενώ πέταξε μπηχτές στους αντιπάλους για τον τρόπο παιχνιδιού τους.
“Δεν θέλω να μιλήσω για την αποβολή του Μπουρντίσο και για το πέναλτι γιατί δεν θέλω να τιμωρηθώ”.
Οσον αφορά στο γεγονός ότι οι “νερατζούρι” είναι πλέον πίσω από τη Λάτσιο στον βαθμολογικό πίνακα: “Με όλο το σεβασμό στη Λάτσιο, όταν κοιτάζω τον βαθμολογικό πίνακα δεν δίνω σημασία σε αυτό, αλλά στο ότι είμαστε μπροστά από τη Ρόμα, τη Γιουβέντους και τη Μίλαν”.
Από την πλευρά του, ο Κάρλος Αντσελότι μίλησε για… θεραπεία, μετά το αρνητικό ξεκίνημα των πρώτων αγωνιστικών: “Μέσα σε δέκα ημέρες καταφέραμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Νομίζω πως θεραπευτήκαμε. Καταφέραμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου και φαίνεται πως έχουμε αφήσει πίσω μας το κακό ξεκίνημα”.
Τέλος, ο Κακά προτίμησε να ασχοληθεί με τον Μουρίνιο: “Εκτός από το γκολ, η Μίλαν κυριάρχησε στο παιχνίδι και προσπάθησε να παίξει επιθετικά. Ο Μουρίνιο με κάνει να γελάω, όπως και με αυτό που είπε πως προσποιήθηκα τον τραυματία στο φάουλ του Στάνκοβιτς”.