ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αθήνα ο Λούα Λούα

Ντυμένος στα λευκά, με τραγιάσκα και σακάκι, έφτασε λίγο μετά τις 22:00 στο Ελευθέριος Βενιζέλος...

Στην Αθήνα ο Λούα Λούα
Ντυμένος στα λευκά, με τραγιάσκα και σακάκι, έφτασε λίγο μετά τις 22:00 στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα. Ο άνθρωπος που αναμένεται να δυναμώσει το επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού, άνετος ων, δεν απέφυγε τις κάμερες. Δήλωσε:

Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα. Είμαι λίγο νευρικός αλλά είναι για καλό σκοπό. Μερικές φορές αυτό είναι καλό επειδή προσπαθείς περισσότερο.Έρχομαι να υπογράφω στον Ολυμπιακό και να μείνω στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Δεν είναι μικρό πράγμα να είσαστε όλοι εδώ για να πούμε ένα… γειά! Είναι τιμή για μένα“.

Ο φορ της Πόρτσμουθ δεν έκρυψε το ότι έχει μεγάλες προσδοκίες αλλά έκανε και αναφορά στον Ριβάλντο… ” Έχω μεγάλες προσδοκίες για μένα και τον Ολυμπιακό. Ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα και δεν θα μπορούσα να μην ξέρω από τη στιγμή που εδώ αγωνιζόταν το είδωλό μου που δεν είναι άλλος από τον Ριβάλντο“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK