ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερχεται ο Λούις, πάει καλά ο Τσάμης

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης θα αφιχθεί στην Ελλάδα ο Ντάρελ Λούις. Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ θα κάνει την πρώτη προπόνηση του κάτω από τις οδηγίες Αγγέλου την Παρασκευή όταν και θα γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του.

Ερχεται ο Λούις, πάει καλά ο Τσάμης
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης θα αφιχθεί στην Ελλάδα ο
Ντάρελ Λούις. Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ θα κάνει την πρώτη προπόνηση του κάτω από τις οδηγίες Αγγέλου την Παρασκευή όταν και θα γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του.

Εν τω μεταξύ, η αποθεραπεία του τραυματία Αγγελου Τσάμη εξελίσσεται ικανοποιητικά. Ο Αχαίος γκαρντ έχει αρχίσει τρέξιμο ενώ καθημερινά κάνει θεραπεία για να βελτιώσει τις κινήσεις του. Αισθάνεται πόνο σε μία συγκεκριμένη κίνηση αλλά με τον καιρό και με τη δουλειά που κάνει ο παίκτης, θα φύγει και αυτός.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Τσάμης θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων στις αρχές του Μάη έτσι ώστε να είναι έτοιμος για του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK