ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Να μάθουμε την Ζίμπρου”

Το άγνωστο φοβίζει κάπως τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη να μελετηθεί η Ζίμπρου πριν από τα ματς για τα πλέι οφ του Europa League.

“Να μάθουμε την Ζίμπρου”
INTIME SPORTS

Μολονότι μετρά 67 αγώνες στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση (βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον Ισραηλινό Bαλίντ Μπαντίερ και χρειάζεται άλλους δύο για να φτάσει στην τρίτη θέση του Hall Of Fame τον Βάλτερ Ζένγκα), ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν παρασύρεται και περιμένει να δει τη Ζίμπρου για να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Όπως είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ” θα είναι δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Δεν γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για την Ζίμπρου και οφείλουμε να την μάθουμε. Πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και αγωνιστικά έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League“.

Να σημειωθεί ότι Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετρά 23 γκολ στο Europa League όντας στην 10η θέση της λίστας και αν συνεχίσει να βρίσκει με τέτοια συνέπεια δίχτυα στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, θα έχει τη δυνατότητα να σκαρφαλώσει μέχρι και την 5η θέση όπου βρίσκεται ο Σότα Αρβελάτζε με 27 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK