Σάντος: “Δεν είναι αβυσσαλέα η διαφορά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού”
Για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα μίλησε ο Φερνάντο Σάντος στην "A Bola", τονίζοντας πως οι Πορτογάλοι θα αντιμετωπίσουν δυσάρεστες καταστάσεις αν υποτιμήσουν τον "δικέφαλο του Βορρά". Σημείωσε ωστόσο, πως αν παίξουν η "καλή" Μπενφίκα και ο "καλός" ΠΑΟΚ, τότε οι "αετοί της Λισσαβώνας" είναι το φαβορί.
Μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα “A Bola”, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός ξεκαθάρισε πως ” η Μπενφίκα δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ διότι αν το κάνει μπορεί να βιώσει δυσάρεστες καταστάσεις.
Αν κάποιος δει τη βαθμολογική κατάταξη στην Ελλάδα και διαπιστώσει την απόσταση των 20 πόντων από την κορυφή, θα θεωρήσει πως υπάρχει αβυσσαλέα διαφορά από τον Ολυμπιακό. Αλλά δεν είναι. Αρκεί να προσέξει κανείς τι έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, όπου έδειξε σοβαρότητα, σταθερότητα και τερμάτισε με σχετική ευκολία στην κορυφή.
Αν η Μπενφίκα βρει απέναντί της τον ΠΑΟΚ στα καλά του θα έχει πρόβλημα. Αλλά αν συναντηθούν ο “καλός” ΠΑΟΚ και η “καλή” Μπενφίκα τότε η δεύτερη είναι το φαβορί. Πάντως επαναλαμβάνω ότι δεν θα είναι εύκολο να δικαιολογήσει το συγκεκριμένο τίτλο και αν υποτιμήσει το ματς μπορεί να βιώσει δυσάρεστες καταστάσεις.
Το κοινό του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι πολύ ενεργό. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα είναι ένα δύσκολο ματς για τη Μπενφίκα“.