ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν ο Billups συνάντησε τον Elway

Αρκετά χρόνια πίσω, τότε που στον τοίχο του δωματίου του είχε κολλημένες αφίσες του John Elway, ταξίδεψε πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τους Mavericks ο Chaunsey Billups.

default image

Ο άσος των Nuggets είχε τη χαρά και την ευτυχία να συναντήσειτον παιδικό του ήρωα, το ζωντανό θρύλο των
Denver Broncos (ομάδα του αμερικάνικου φουτμπολ), ο οποίος μάλιστα ανέλαβε να τον παρουσιάσει στο κοινό του “Pepsi Center”, παραδίδοντάς του τη φανέλα με το “7”.



Πανευτυχής για την τιμή που του έγινε, αλλά πάντα προσγειωμένος ο Billups δήλωσε αμέσως μετά το ματς: ”
Σε αυτήν την πόλη θα υπάρχει πάντα μόνο ένα Νο7 και θα είναι ο John Elway. Ήταν κάτι μοναδικό. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, εξαιτίας του θαυμασμού μου γι’ αυτόν “. Βέβαια ο Billups, γέννημα-θρέμμα του Ντένβερ, έχει αρχίσει να αποκτά τους δικούς του υποστηρικτές στη μάχη για το… κλειδί της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK