Κυριαζής: “Τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση”
Πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον Ηρακλή, την Τετάρτη (23/12) στο κλειστό της Μίκρας, είναι ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν αποφασισμένοι για να πάρουν τη ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα στον πρώτο γύρο και να παραμείνουν παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Λεονάρντο Καλντέιρα δεν θα ενισχύσει τους Πειραιώτες λόγω τραυματισμού και τη θέση του θα καλύψει ο Χρύσανθος Κυριαζής.
« Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως μαρτυρά και η βαθμολογία. Επίσης θα παίξουμε σε μία από της πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος αλλά όπως έχουμε δείξει καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου, τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση» δήλωσε ο Έλληνας ακραίος.
Και πρόσθεσε: « Έχουμε προετοιμαστεί καλά, γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας όπως μας γνωρίζουν και αυτοί και έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη που θα μας διατηρήσει στην πρώτη θέση. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται επίσης από το πάθος και τη θέληση για τη νίκη η οποία για εμάς θα αποτελέσει μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».