ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Μαξίμου ο Παναθηναϊκός

Ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν δώσει διοίκηση, προπονητές και παίκτες του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από πρόσκληση του Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Στο Μαξίμου ο Παναθηναϊκός
Ο Πρωθυπουργός θα δεξιωθεί τους πρωταθλητές Ευρώπης, θέλοντας να τους συγχαρεί για τη μεγάλη επιτυχία τους στο Final Four του Βερολίνου. Ο κ. Καραμανλής είναι άλλωστε γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα.

Εν τω μεταξύ, η πράσινη ΚΑΕ ενημέρωσε ότι από την Τρίτη (05/05) και ως την Παρασκευή (10:00-20:00) στο PAO Shop διατίθενται στους ενδιαφερόμενους τα εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ κόντρα στον Άρη. Την ημέρα του αγώνα, το Σάββατο, το κοινό θα μπορεί να απευθύνεται και στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, από τις 14:00 και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK