ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: “Δίκαια νίκησε ο Αρης” Nτρούκερ: “Ηταν μεγάλο το κίνητρο”

Την ανωτερότητα του Αρη παραδέχθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος πάντως τόνισε ότι και οι δικοί του παίκτες ήταν μαχητικοί.

Ομπράντοβιτς: “Δίκαια νίκησε ο Αρης” Nτρούκερ: “Ηταν μεγάλο το κίνητρο”
Αναλυτικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε:
“Συγχαρητήρια στον Άρη για τη δίκαιη νίκη του. Είχε μεγάλη θέληση και αγωνιστικότητα. Αυτό που έλειπε ήταν η διάθεση αρκετών παικτών, κυρίως αυτών που έρχονταν από τον πάγκο. Είχαμε λίγους σε καλή κατάσταση. Αναμφίβολα το πρώτο παιχνίδι έπαιξε ρόλο. Όσο κι αν προετοιμάσαμε την ομάδα για το κίνητρο, όταν έχεις ένα +29 στο κεφάλι σου…Έπαιξε ρόλο. Δεν μπορώ να πω κάτι για τη μαχητικότητα, ήμασταν μαχητικοί”.

Ο νικητής της βραδιάς,
Σαρόν Ντρούκερ είπε: ”
Αυτό που ζητήσαμε από τους παίκτες ήταν να παίξουν σαν ομάδα και να αποδώσουν σαν ομάδα. Η μαχητικότητά μας και το κίνητρο ήταν μεγάλο. Θέλαμε να παίξουμε και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για εμάς. Χθες είχαμε ελλείψεις που δεν μας επέτρεψαν ούτε να τελειώσουμε την προπόνησή μας.

Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσαμε, παίξαμε το παιχνίδι μας και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Το πιο σημαντικό είναι να μην υποτιμήσουμε τον Ηλυσιακό το Σάββατο. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως σήμερα και ακόμη καλύτεροι. Θέλω να ευχηθώ στον Παναθηναϊκό καλή επιτυχία, γιατί αξίζει αυτήν την πρόκριση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK