ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκριση και μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μάδεργουελ στο ΟΑΚΑ (08/08, 21:45) ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια στην απόκτηση του Κουίνσι και ενός κεντρικού μέσου. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει και το διαζύγιο με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Πρόκριση και μεταγραφές

Μετά το 0-2 στο Μάδεργουελ οι “πράσινοι” βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά επειδή το περσινό πάθημα με Οντένσε και Μακάμπι δεν έχει ξεχαστεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τη ρεβάνς με τους Σκωτσέζους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Άλλωστε πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς του Παναθηναϊκού μπροστά στο κοινό του και η πρόκριση πρέπει να συνδυαστεί με μια καλή εμφάνιση για τους τουλάχιστον 20 χιλιάδες φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ο Φερέιρα αναμένεται να προχωρήσει σε μια αλλαγή στην 11αδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, εκτός θα μείνει ο Μαρίνος και τη θέση του θα πάρει ο Μαυρίας ή ο Κατσουράνης. Η 11αδα του Παναθηναϊκού στο αποψινό παιχνίδι με τη Μάδεργουελ θα αποτελείται πιθανότατα από τους: Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Μαυρία, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.

Με τη λήξη του αποψινού αγώνα και εφόσον έχει σφραγιστεί η πρόκριση, ο Παναθηναϊκός θα ειδοποιήσει τον Κουίνσι να έρθει στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 3 ετών. Η επιστροφή του Γκανέζου στην Παιανία αποτελεί επιθυμία του Φερέιρα και το δίδυμο Σισοκό-Κουίνσι θα προσδώσει ταχύτητα και ποιότητα στα άκρα της ομάδας.

Παράλληλα οι “πράσινοι” εξετάζουν ήδη περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και η 8η και τελευταία μεταγραφή θα μπει στην τελική ευθεία μετά την κλήρωση της Παρασκευής για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Φερέιρα θέλει έναν παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι.

Στο μεταξύ, επισημοποιήθηκε το διαζύγιο με τον Γιώργο Καραγκούνη στη συνάντηση που είχε ο παίκτης με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας προσπάθησε να μετριάσει τις εντυπώσεις για τους λάθους χειρισμούς της διοίκησης το προηγούμενο διάστημα και τουλάχιστον το διαζύγιο ήταν “βελούδινο”, με την πόρτα της Παιανίας να είναι ανοιχτή για τον “Κάρα” στο μέλλον. Είτε για να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα είτε για να αναλάβει κάποιο πόστο.

Προσωπικά θεωρώ πως ο Καραγκούνης είχε θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και η εμπειρία του ήταν απαραίτητη στα αποδυτήρια. Όμως ο Φερέιρα δεν τον ήθελε και ο Καραγκούνης, ο οποίος απέδειξε στο Euro ότι μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμη για τουλάχιστον δύο χρόνια, επέλεξε να φύγει με ψηλά το κεφάλι και ήδη ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό. Η πρωταθλήτρια Κύπρου ΑΕ Λεμεσού έχει προσεγγίσει τον αρχηγό της εθνικής ομάδας και το αποψινό ματς με την Παρτιζάν για τα προκριμστικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι καθοριστικό προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK