ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζουν μαζί Δερμιτζάκης και Διαγόρας

Ο Παύλος Δερμιτζάκης συναντήθηκε με τους μεγαλομετόχους του Διαγόρα την Τετάρτη το βράδυ και συζήτησε το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με το σύλλογο.

Συνεχίζουν μαζί Δερμιτζάκης και Διαγόρας
Η αλήθεια είναι πώς όπως είχε δηλώσει και ο Γιάννης Καμπούρης “και οι δυο πλευρές ήθελαν” να ανανεώσουν τη συνεργασία και έμενε να τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες.

Οι δυο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία κι έτσι ο 40χρονος τεχνικός θα είναι και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Διαγόρα.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο γεγονός της ανανέωσης της συνεργασίας με τους Ρόδιους ήταν σαφής: «Υπήρχε ενδιαφέρον, τιμητικό για μένα, από ομάδες, τις οποίες και ευχαριστώ, αλλά επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου και το έργο που ξεκινήσαμε στον Διαγόρα. Στην απόφαση μου σημαντικό ρόλο έπαιξαν, η διοίκηση -ιδιαίτερα οι κ.κ. Χρυσοχοΐδης, Καμπούρης- που με στήριξε και πιστεύει στην δουλειά μου και κάνει τα πάντα για την εκπλήρωση μακροπρόθεσμων στόχων. Σίγουρα η ποιότητα των παικτών και ο κορμός που υπάρχει για να φτιάξουμε ισχυρή ομάδα με πρωταγωνιστικούς και υψηλούς στόχους και η επιθυμία του φίλαθλου κόσμου να παραμείνω ήταν καταλύτης στην απόφαση μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK